Тежка катастрофа е станала на международен път Е-79 край Мездра,

...
Тежка катастрофа е станала на международен път Е-79 край Мездра,
Коментари Харесай

От последните минути: Монтанска „Мазда“ се размаза на Е-79 край Мездра, линейки карат ранени към болницата /снимки/

Тежка злополука е станала на интернационален път Е-79 край Мездра, видя единствено BulNews.bg. Двама души пострадаха при нечовечен удар на монтанска „ Мазда “ в друга кола.
Инцидентът е станал преди минути тъкмо след моста, при отбивката за стадиона в железничарския град. Миниван „ Ситроен “ с врачанска регистрация се движел в посока София. В банкета край пътя пил спрял ТИР и възрастният мъж зад кормилото на колата понижил скоростта си, до момента в който минавал около него. В този миг с висока скорост в него се забил монтанският автомобил, която се движела зад него.
При тежкия конфликт са потърпевши татко и щерка, които пътували в „ Мазда “-та. На местопроизшествието стремително се отзовали две коли за спешна помощ. Момичето е вдигнато неотложно и закарано към болница. Медиците оказали първа помощ на място на водача, който бил с превързана глава, а тялото му било обляно в кръв. След това и той е откаран към болница с втората кола за спешна помощ с включени сирени.
И двамата участници в ПТП-то са тествани за алкохол, като тестванията посочили негативен резултат. Най-вероятната причина за злополуката е неспазване на отдалеченост и несъобразена скорост.
Движението по натоварения пътен сектор се реализира обикновено, защото след удара „ Маздата “ отхвръкнала в шубраци в дясно от шосето, а другият водач отбил по-напред. Въпреки това съветваме водачите да карат с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР