Тежка черепно-мозъчна контузия, мозъчен кръвоизлив и оток са повода за

...
Тежка черепно-мозъчна контузия, мозъчен кръвоизлив и оток са повода за
Коментари Харесай

Версия за смъртта на Катани от Поленица: След като е убит, трупът му е закаран в дома му

Тежка черепно-мозъчна травма, мозъчен кръвоизлив и оток са мотива за гибелта на 59-годишния Стоян Спасов- Катани от санданското село Поленица. Травмата може да е получена при удар в ръб и срутване, или да е подбудена от удър с тъп предмет, категорично е лекарското заключение, оповестява Struma.com.

Изясняват се 2 версии-нещастен случай, завършил съдбовно, или очистване, което не е осъществено в дома му, тъй като при първичният оглед следи от външна намеса в жилището на Катани не са открити.

Припомняме, че мъжът беше открит на терасата на къщата си паднал имобилен. Откри го сестра му, на която съседите се обадили, че не са го виждали. Имал е забележима рана на главата, единствено че преди дни е посещавал болничното заведение с някакви здравословни проблеми.

Всякакви улични версии се разпространяват по случая заради връзката на Спасов преди години със следствието срещу съдията Илия Янев от Сандански за ОПГ, обвързвано с евакуиране на Данък добавена стойност добавена стойност. Тогава Спасов беше един от очевидците по делото. Не е бил със статут на защитен свидетел. От тогава до момента, Спасов не е имал никакви проблеми.

Разследващите изключват гибелта му да има нещо общо с казуса " Янев ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР