Тежък трафик в София заради затварянето на северната скоростна тангента.

...
Тежък трафик в София заради затварянето на северната скоростна тангента.
Коментари Харесай

Кошмарен трафик в София заради северната тангента

Тежък трафик в София поради затварянето на северната скоростна дъга. По-малко от три години след стартирането на трасето на автомагистралата стартира нов ремонт Кошмарният трафик в столицата стартира на 25 август, осведоми NOVA.

Северната скоростна дъга е затворена за

гаранционен ремонт единствено две години и половина, откакто лентата беше прерязана за стартирането на цялото трасе .

След затварянето на автомагистралата трафикът се пренасочва. Така колите, които до момента минаваха пренос и не влизаха в центъра, са принудени да прекосят целия град.

Първите тапи се образуват в крайните квартали още рано сутринта.

Причина за ремонта е недостатък в пътя. От пътната организация обаче са безапелационни, че за некачествено осъществяване не може да се приказва. „ Тук приказваме за фуга, тя си е жив организъм.

Това не можем да кажем, че е некачествено, защото се случва от време на време

при строителството да не са били известни авансово обстоятелства на проектантите “, изясни Иван Василев от регионалното пътно ръководство.

Причините ремонтът да се проточи, без да има физическо наличие на строителни екипи били механически. „ Нормално е хората да мислят, че тук не се работи, тъй като не виждат хора на обекта. Но фугата си набира якост”, добави Иванов.

Трасето би трябвало да бъде отворено в неделя (7 октомври), с цел да стартира ремонт на платното в противоположна посока, който ще продължи до 20 октомври.

Къде в София ще има поправки

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР