Тежък период в семеен план преживява водещата на сутрешния блок

...
Тежък период в семеен план преживява водещата на сутрешния блок
Коментари Харесай

Аделина Радева в траур

Тежък интервал в фамилен проект претърпява водещата на утринния блок на Нова ТВ Аделина Радева, разбра HotArena.

Преди дни гибел почернила нея и роднините й, откакто си отишъл вуйчото на нейния брачен партньор. За гибелта му заяви самият мъж на журналистката - Борис Радев. 

" Днес отлетя вуйчо ми Венелин Златарев. Човек с блестяща кариера в управлението на нефтодобивната и газодобивната индустрия на Близкия изток през 80-те години на 20-ти век. Абсолютна истина е изразът " Да имаш вуйчо епископ ". Първите джинси с хоризонтална шарка  WRANGLER съм ги получил още в четвърти клас от него, дружно с невероятните цигарени дъвки и фланелки с щампи ABBA. Единствено жителите на българското Черноморие знаят каква злина са роднините от вътрешността на страната. Вуйчо ми живееше във Варна и от май до октомври приемаше в жилището си, на драго сърце, пълчища от роднини, които летуваха на северните плажове. Почивай в мир, мъжко момче ", написа режисьорът, с цел да изпрати вуйчо си. 

Черната новина разстроила Ади и околните й, а терзанията, че пътуванията отвън София са неразрешени и няма да имат опция да отидат на погребението във Варна, където умрял роднината им, не им давала мира в продължение на дни. Въпреки драмата в фамилията, водещата продължава да се държи философски в ефир и по нищо не издава, че мислите й са заети в проблеми. Единственото, което й пособие в сложната обстановка, било решението на медията двамата с Виктор Николаев да се редуват с другия екип водещи през седмица, поради което титулярите на утринния блок имат повече почивни дни, през които са при фамилиите си.

Целта на тази скица на работа е, в случай че в едния екип инцидентно има болен от ковид, да може всички да излязат под карантина, а в това време да има кой да ги замести напълно, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР