Технология с добавена реалност на Team Viewer подобрява ръчните работни

...
Технология с добавена реалност на Team Viewer подобрява ръчните работни
Коментари Харесай

Инфодизайн представя най-новото решение на TeamViewer – Frontline


Технология с добавена действителност на Team Viewer усъвършенства ръчните работни процеси
(снимка: Team Viewer)

Корпоративните консуматори у нас ще имат опция да се срещнат с най-новото решение на TeamViewer – Frontline, както и с решенията за бекъп и репликация на Nakivo. Дистрибуторът Инфодизайн България провежда на 15 юни (четвъртък) в София с присъединяване на експерти от двете компании. Предвидени са механически демонстрации и извънредна опция за тестване на AR устройства под друга форма.

е платформа за увеличение на продуктивността посредством технология за добавена действителност (Augmented Reality). Това е изцяло интегрирано AR решение, което усъвършенства ръчните работни процеси в промишленостите, въз основата на най-новите компютърни технологии.

Продуктът е основан, с цел да даде повече благоприятни условия на служащите във все по-дигитализираната работна среда. Frontline усилва продуктивността на чиновниците на първа линия посредством цифрови принадлежности за ускорение на процесите, понижаване на % неточности, повишение на качеството и редуциране на разноските. Решението може да се употребява и за образование на чиновниците в другите промишлености.

TeamViewer Frontline предлага разнообразни цифрови принадлежности:

Клиентите могат да ръководят TeamViewer Frontline централизирано, през уеб-базиран портал. Това включва действия като съгласуване на работната мощ, ръководство на задания и устройства и неотложно премахване на неизправности посредством свързване с техническата поддръжка посредством отдалечена помощ.

Всички решения на TeamViewer Frontline имат адаптивен потребителски интерфейс и ясни образни резултати за поддръжка на ръчни работни процеси. Така цифровото работно място се приспособява към работната среда на клиента. След консултация и разбор на обстановката, експертите на Инфодизайн конфигурират идеалното софтуерно решение за съответните потребности.

Инфодизайн България ще показва опциите на новата платформа Frontline за дигитализиране и улеснение на работните процеси на събитие на 15 юни в хотел Експо София от 09:30 до 16:00 ч., което се провежда взаимно с TeamViewer и Nakivo. Участието е гратис, след. Организаторите са планували и опция за тестване на разнообразни AR устройства, които осъществят концепцията на Frontline.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР