Технологиите за видео обработка днес ни дават възможност да правим

...
Технологиите за видео обработка днес ни дават възможност да правим
Коментари Харесай

Илон Мъск е Матю Маконъхи в пародия на “Интерстелар


Технологиите за видео обработка през днешния ден ни дават опция да вършим безусловно каквото си пожелаем. За страдание, някои ги употребяват, с цел да основават " дийп-фейк " вести и да манипулират, до момента в който други ги ползват в много изобретателни и неангажиращи планове.

 Какво са “дийп-фейк” новините и за какво са проблем
Какво са “дийп-фейк ” новините и за какво са проблем

Бъдещето на подправените новините и порнографията

Световнонеизвестният YouTube канал Order of Magnitude е напът да стане много по-известен, откакто разгласява видео, в което Илон Мъск измества Матю Маконъхи от ролята му в " Интерстелар " по най-хубавият метод, който можем да си представим.



Видеото е комбинация сред подиуми от кино лентата на Кристофър Нолан, фрагменти от непланираното кацане на Falcon 9 (една от ракетите на Мъск) и фрагменти от изявленията с милиардера.

Трябва да признаем, че обработката се е получила сносно, без искания за кинематографична стойност. Във видеото даже са съумели да вметнат фрагменти от изявлението на Мъск с Джо Роган, в което СЕО-то на Tesla си дръпна от цигара с марихуана.

 Как държанието на Илон Мъск се отразява на Tesla
Убива ли държанието на Илон Мъск Tesla

Цигарата с марихуана преля чашата за някои хора

Интернет обществото е във екстаз от видеото, което е навъртяло близо 100 000 гледания за два дни, което е много, имайки поради, че каналът има едвам 250 клиента.

 Какво е да работиш за Илон Мъск
Какво е да работиш за Илон Мъск

Милиардерът може да е много заплашителен и недодялан
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР