Технологиите промениха образованието безкрайно много: учебниците стават електронни, упражненията са

...
Технологиите промениха образованието безкрайно много: учебниците стават електронни, упражненията са
Коментари Харесай

От смарт часовници до 5G смартфони – Vivacom прави ученето по-забавно и приятно

Технологиите трансформираха образованието безпределно доста: учебниците стават електронни, упражненията са интерактивни, а модерните устройства дават опция уроците да се преподават по динамичен и забавен метод за децата.

Eдин от водещите телекоми в страната – Vivacom, предлага богата селекция от атрактивни устройства, с които ученето става по-приятно и елементарно от всеки път. В мрежата на Vivacom можете да откриете разнообразни джаджи за вашето дете - детски смарт часовници с цветна изненада, таблети и мощни 5G смарт телефони.

Освен че обезпечават достъп до интерактивни образователни материали и просветителни платформи и запаси, устройствата от Vivacom разрешават провеждането на онлайн уроци, които бяха съществена форма на преподаване по време на пандемията.

Благодарение на бързата 5G мрежа на Vivacom просветителният развой може да се прави отдалечено, което способства за неговата еластичност.

Идеално устройство за всеки възпитаник е и новият Vivacom 5G смарт телефон, който обезпечава бърза връзка в 5G мрежата на Vivacom, солидна камера, ефикасна продуктивност и мощна батерия.

Заради цената му, можем да определим устройството най-много като налично, като против ниската сума, която давате за него, вие получавате всичко належащо за едно ужасно 5G преживяване със смарт телефон, който може да отговори на всички потребности, които имат подрастващите, а и техните родители, в наши дни.

Смартфонът идва с три години гаранция и разполага с 6,52-инчов HD+ екран, който е задоволително огромен и в същото време се побира елементарно в джоба или чантата. Все отново за един възпитаник е значимо да може комфортно да придвижва своя смарт телефон. До края на октомври наличният телефон ще се предлага на лизинг за 1 лев на месец за 24 месеца с проект Unlimited 300.

Серията от определени устройства за възпитаници в мрежата на Vivacom включва и смарт часовниците MyKi 4 и MyKi 4 LITE, основани особено за деца.

Двата модела разполагат с вградени микрофони за осъществяване на двупосочни диалози и са оборудвани с GPS правоприемник, с който можете да наблюдавате местоположението вашето дете. Смарт часовниците имат потребни функционалности за всеки възпитаник като вграден крачкомер, занимателна математическа игра и режим „ Не безпокойте “ за оптималната централизация по време на учене.

MyKi 4 се предлага на супер цена от 5.98 лева на месец с проект Unlimited 100, а MyKi 4 LITE за 1.98 лева в комплект с флаш памет и проект Unlimited 100.

Сред атрактивните Back To School предложения на Vivacom попадат два страхотни таблета – Blackview Tab 13 и Lenovo Tab 8, които са подобаващи за потребление от деца. Устройствата идват с двойни високоговорители, детски режим на работа и екран с ниски равнища на синя светлина и подобаващ за четене.

Издръжливите акумулатори на двата таблета ги вършат комфортни за приложимост по време на учене.

В комерсиалната мрежа на Vivacom можете да намерите още доста устройства, които ще допринесат за възстановяване на гъвкавостта по време на учене и ще обезпечат достъп до новаторски просветителни принадлежности, подпомагащи развиването на учениците.

Благодарение на бързата 5G мобилна мрежа и атрактивните абонаментни проекти на телекома младежите могат да се възползват от безкрайна независимост в общуването със своите близки, другари и учители.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР