Технологиите не подминаха нито един сектор на икономиката и безспорно,

...
Технологиите не подминаха нито един сектор на икономиката и безспорно,
Коментари Харесай

Умните кампуси на Индия може да преобразят страната

Технологиите не подминаха нито един бранш на стопанската система и несъмнено, през днешния ден светът заживя в цифрова епоха, която се отразява във всеки аспект от човешкото битие - връзки, бизнес, пътешестване, здраве или пък обучение. Като стана дума за обучение, то е секторът, който има опцията да трансформира всяка една страна, като увеличи продуктивността на хората в нея.
Отправяме се към Индия, тъй като тя е от разрастващите се стопански системи, които предвещават извънреден взрив на новите просветителни услуги. Демографската конструкция на страната е изключително забавна, тъй като 29% от популацията ѝ е на възраст от 0 до 14 години. Не инцидентно, просветителният бранш се прави оценка на 91.7 милиарда $ през 2018 година. Ако разделим образованието на приблизително и висше, единствено висшето ще доближи оборот от 35.03 милиарда $ през 2025 година. С други думи, това са бъдещи благоприятни условия за фирмите от софтуерния бранш.
Освен това по хипотеза младото потомство е предразположено към онлайн работа. И в този подтекст идва една забавна вест - днешните студенти в Индия избират да се записват в образователни заведения, които разполагат с цифровизирани кампуси.
Какво значи цифровизиран кампус?

Ако вземем за образец цифровите кампуси, които са все по-популярни в Индия, те имат безспорни изгоди както за администрацията, преподавателите, студентите и обществото като цяло. Защото обезпечават за всички опция за най-разнообразни финансови транзакции, които стават по-бързо, елементарно и несъмнено - било то в столовата, библиотеката или общежитието.
Дигитализираните или така наречен " умни кампуси " работят с предплатени карти - това оказва помощ на студентите да вършат заплащания когато им е комфортно и както им е комфортно. Освен това е в пъти по-безопасно от носенето на кеш.
От административна позиция също има удобства, тъй като университeтите обработват по-лесно всички заплащания, което им разрешава да се концентрират върху главната си цел - да оферират по-качествено обучение.
В един цифрово трансформиран кампус, администрацията може елементарно да комуникира с всеки студент или група, в случай че е нужно. Тези студенти могат да получат бърза и значима информация на мобилните си телефони.
Дигиталните кампуси са това, на което локалните експерти разчитат да трансформира страната в Дигитална Индия. Те са място, на което младежите елементарно привикват с един нов метод на живот. Място, на което се основават цифрови мозъци, които ще наложат бъдещето.
Източник: Entrepreneur.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР