Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига у нас Kaufland

...
Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига у нас Kaufland
Коментари Харесай

Технологичният лидер Xiaomi влиза в най-голямата търговска верига у нас Kaufland

Технологичният водач Xiaomi и най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България оповестиха старта на своето съдействие. То е извънредно и дълготрайно за двете компании и ще включва поредност от атрактивни оферти. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card. Водени от нововъведенията и от качеството на услуги и артикули, които оферират в своите браншове, Xiaomi и Kaufland България ще обезпечат на клиентите си преживявания от ново потомство. Различните взаимни акции до края на годината ще им предложат необятна гама артикули, подобаващи за всеки усет, потребност и благоприятни условия, в това число и тематични артикули за първия образователен ден и Коледа.

В рамките на 6 седмици, до края на месец юли, всички клиенти на Kaufland България, записали своята Kaufland Card, ще се възползват от извънредни цени на 11 смарт уреда Xiaomi като задействат избран брой точки от своите карти за преданост.

„ Това е първата от поредицата софтуерни изненади, които чакат лоялните клиенти на Kaufland България. Избрахме да стартираме с артикули от портфолиото на софтуерния водач Xiaomi първо поради качеството, което е извънредно значимо и за двете компании, само че също по този начин и поради общата ни упоритост да растем и да предлагаме най-хубавото на клиентите си. “, разяснява Ялчин Джем, търговски шеф на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

„ Радвам се, че можем да обявим това партньорство сред две лидерски в сегмента си компании. Избрахме да работим с Kaufland България поради извънредно мощното им национално наличие и партньорско отношение. Широкото ни портфолио и богата ни екосистема от качествени артикули на налични цени в композиция с милионите консуматори на Kaufland България са сигурен поръчител, че ще растем дружно. “, добави Николай Нанков, районен управител на Xiaomi за България.

Разнообразието от артикули, включени в първата обща акция на двете компании, е ориентирано към потребностите на всеки „ интелигентен “ дом и всеки член на фамилията – от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, отвесна прахосмукачка или прахосмукачка робот за изсъхнало и мокро разчистване. За първи път в Kaufland България ще се оферират и електрически скутери и Air Fryer с новаторски дизайн.

Различните продукти от богатото портфолио на Xiaomi ще могат да се купуват с друг брой точки за активиране на купона с промоция от Kaufland Card, като за всяка покупка на стойност от 5 лева клиентите на Kaufland България получават 1 точка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР