Техните истории забавляват целия свят. Борим се за стабилност на

...
Техните истории забавляват целия свят. Борим се за стабилност на
Коментари Харесай

Холивуд: ще стачкуват ли сценаристите?

„ Техните истории забавляват целия свят. Борим се за непоклатимост на приходите им ”, показаха пред Военновъздушни сили синдикалистите и потвърдиха, че в случай че до 1 май няма ново съглашение с продецунтските компании, следствията може да се усетят още същата нощ, откакто 11 500 членове на WGA са дали своят вот в интерес на стачката.

Писатели и техните поддръжници от другите телевизионни и кино специалности ще затворят входовете на студията. От ефир ще изчезнат собено известните в Съединени американски щати телвизионни пародии на новините от деня. Може да пропаднат и фотосите на епизоди, чиито сюжети към този момент са предадени на продуцентите, защото доста артисти, режисьори, оператори, транспортни и театрални служащи в Холивуд подкрепт настояванията на сценаристите.

От филмово-транспортния профсъюз Teamsters се обърнаха с изказване към продуцентските структури, призовавайки „ корпорациите с милиарди долари като Amazon, Netflix, Disney и Apple ” да не влагат единствено във високоплатени студийни босове и обилни продукции, откакто „ могат да си разрешат да споделят благосъстоянието...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР