Техническият директор на Пирин Благоевград Светослав Дяков се надява орлетата

...
Техническият директор на Пирин Благоевград Светослав Дяков се надява орлетата
Коментари Харесай

Техническият директор на Пирин Св. Дяков: Резултатите не отговарят на класата на отбора

Техническият шеф на Пирин Благоевград Светослав Дяков се надява " орлетата " да реализират добър резултат при гостуването си на ЦСКА- София на следващия ден. " Ние сме Пирин и би трябвало да печелим точки на всички места. Без значение по какъв начин се споделя съперникът ни и на кой стадион играем ", съобщи Дяков пред " Мач Телеграф ".

" Предполагам, че след загубата от Левски в ЦСКА ще са засегнати, само че това си е техен проблем. Те ще желаят да се реваншират пред своите почитатели за провалянето в дербито, само че ние би трябвало да сме подготвени за всичко и да се възползваме от възможностите, които ще ни се открият ", продължи 10-кратният първенец на България като футболист на Лудогорец.

Директорът на Пирин даде своята оценка и за представянето на отбора от началото на сезона. Както е известно, " орлетата " заемат нежеланото 14-о място със единствено седем точки от 11 срещи. " В клуба се работи професионално. Не е това, което желая да виждам. Надявам се на усъвършенстване, тъй като резултатите не дават отговор на класата, която имаме ", приключи Дяков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР