Техническият директор на БФС Георги Иванов анонсира промени в централата.

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов анонсира промени в централата.
Коментари Харесай

Гонзо: В БФС се готвят много промени, екипът на Бербатов няма опит

Техническият шеф на БФС Георги Иванов анонсира промени в централата. Гонзо разгласи пред Нова телевизия, че Борислав Михайлов му е дал картбланш за деяние.

" Готвят се доста промени в БФС, които ще бъдат оповестени на Конгреса. Хората ще бъдат прелестно сюрпризирани. Имам доверие на Боби Михайлов, дал ми е картбланш да работя за положителното на футбола ".

" Трябва да стартираме единна стратегия за всички възрастови групи от 10 до 18 години. Да работим взаимно с клубовете. Така ще имаме обща цел. Големите клубове крадат дребни деца от школите и не заплащат финансирането. Искаме да създадем хранителна верига - огромните да заплащат на дребните, с цел да имат тласък ", уточни Гонзо. Според него на всеки клуб ще бъде помогнато, щом имат потребност.
 От екипа на Бербатов се питат: Излъга ли Михайлов, когато разгласи, че конгресът през март ще е избирателен?
От екипа на Бербатов се питат: Излъга ли Михайлов, когато разгласи, че конгресът през март ще е избирателен?

" Надяваме се да застане зад думите си "

" Правим една и съща неточност и чакаме да се случи нещо друго. Нужна е смяна, да се защитят дребните клубове. За дребните от 4 до 6 години е нужна стратегия. От 7 до 10 години също нямаме такава. От количеството би трябвало да намерим качеството. Така ще имат базата от всеобщия спорт и школите ще ги развиват ", показа той.

По думите му няколко пъти Боби Михайлов го е канил да бъде част от БФС. " Той ми даде картбланш, уверен съм, че мога да се оправя с нещата. Стилиян и Мартин Петрови нямат опит в ръководството във футбола. Бербатов се кандидатира от 1 година, аз бях потърсен още преди този момент ", изясни Гонзо.

Синът му Александър, който също е футболист, декларира, че е доста горделив с татко си и желае да наподобява на него - да бъде същински мъж.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР