Технически средства за обучение са получили ползващи социални услуги ученици,

...
Технически средства за обучение са получили ползващи социални услуги ученици,
Коментари Харесай

Технически средства за обучение са получили ползващи социални услуги ученици

Технически средства за образование са получили ползващи обществени услуги възпитаници, оповестиха от Силистренската община.

Приключило е осъществяване на контракт за взаимна активност сред общината и фонд "Социална протекция " към Министерството на труда и обществената политика. Целта на плана е възстановяване на материалната база на центровете за настаняване от фамилен вид за деца и младежи посредством закупуване на механически средства, подпомагащи образователния развой на учениците.

Програмата е целева и е за подкрепяне просветителния развой на децата и младежите, настанени в обществени услуги, делегирана от страната активност от резидентен вид на територията на страната и домове за деца, лишени от родителска грижа от I до XII клас.

Съгласно утвърденото планово предложение на Община Силистра са закупени механически средства - таблети, мултифункционални устройства и рутери - на обща стойност 6 990 лв.. В резултат на осъществяването на плана на учениците са обезпечени непрестанен учебен развой и поддръжка за асимилиране на образователния материал, нараснали са възможностите им за сполучливо довеждане докрай на образователната година и професионална реализация, считат експертите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР