Техническа неизправност е най-вероятната причина за запалването на автобуса, който

...
Техническа неизправност е най-вероятната причина за запалването на автобуса, който
Коментари Харесай

Техническа неизправност е най-вероятната причина за запалването на автобуса, който изгоря снощи край Кюстендил

Техническа нередовност е най-вероятната причина за запалването на рейса, който изгоря нощес на пътя сред Кюстендил и граничния пункт Гюешево.  Автобусът е превосвал 46 туристи от София за Македония, осведоми кореспондентът ни Кирил Фалин:
Сигналът за пламналия рейс е подаден малко след 18.30 ч през вчерашния ден. Водачът усетил дим, спрял рейса и съобщил на туристите да слязат, те съумели да вземат и багажа от багажното поделение. Няма потърпевши хора. 
Документите на лидера и рейса са били в безупречност. Резултатът на лидера за приложимост на алкохол и наркотични субстанции е негативен. Изгорял е рейсът и персоналните движимости на някои туристи, които са били вътре. 6-ма туристи са останали без персонални документи. След снемането на пояснения и документирането на произшествието туристите още нощес са отпътували за София.
Снощи компания транспортьор от Монтана прибрала останките от изгорелия рейс. Образувано е разследване по случая, известен е дежурен прокурор. Назначени са механически експертизи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР