Tехни кумове станаха семейство Анита и Мартин Бошнакови, които преди

...
Tехни кумове станаха семейство Анита и Мартин Бошнакови, които преди
Коментари Харесай

Маркетинговият директор на Флагман.бг Анна Добрева каза най-категоричното „ДА“ в живота си на щастливеца Миро

Tехни кумове станаха семейство Анита и Мартин Бошнакови, които преди една година иззеха ролята на Купидон и уцелиха сърцата им право в задачата

Маркетинговият шеф на Флагман.бг Анна Добрева даде обет за безконечна честност на своя обичан Мирослав Бакалов, казвайки най-категоричното „ ДА “ в живота си. Така екипът ни ще запомни 14 септември – Кръстовден, като един от най-романтичните и прочувствени дни в годината.

Ани и Миро трансфораха в действителност своята приказка край брега на морето в Созопол – в бутиковия хотел Sea Sense Boutique Hotel & Wellness, и даже пожарът, който в този миг бушуваше на къмпинг „ Каваци “, не съумя да попречи на празника. А в противен случай – той стана следващото доказателство, че нищо не може да гори по-силно от огнения съюз сред двама души.

Tехни кумове станаха семейство Анита и Мартин Бошнакови, които преди една година иззеха ролята на Купидон и уцелиха двойката право в задачата. Тайно и от двамата те проведоха запознанството на бъдещото семейство, знаейки, че стрелите ще са непосредствено в сърцето, че любовта ще пламне от пръв взор и този ден сигурно ще пристигна. Свидетели на съюза сред Ани и Миро бяха най-близките им хора – фамилиите на двамата, приятелите и сътрудниците.

Истинският пожар от страсти се усещаше във всеки един момент от церемонията. В началото сватбарите бяха посрещнати с коктейли и лайв саксофон. Влизането на булката с дребните ѝ шафери Павел и Валери, както и изнесеният обред на фона на морския бряг бяха най-романтичната част, която приключи с обетите на двамата. А думите на Ани и Миро си личеше, че звъняха с най-нежните струни от сърцата им.

Празненството продължи до сутринта, а за настроението на гостите от самото начало се грижете DJ Дамян, който не остави нито един от присъстващите да скучае.

За да трансфорат Ани и Миро своята приказка в действителност, една от най-отговорните задания бе на сватбена организация „ Briliantin ”. Приказно красивата сватбена арка и цялата декорация от цветя, папрат и пампас трева бе дело на бутик за цветя " Диана ".

Всички гости изпитаха магията на оня безконечен огън от обич, за който се пее в песента.

Екипът на Флагман.бг пожелава на младото семейство благополучен и слънчев фамилен живот! А ние ще сме постоянно до тях и ще ги поддържаме!
 С поддръжката на всички близки Ани пристъпи към обичания, с цел да каже най-важното ДА в живота си     Първата от поредност тостове, които бяха вдигнати в чест на младоженците   Редакцията на Флагман.бг и всички посетители извършиха желанието на двойкоата да са в Бохо изискан тоалети. Цялата идея на събитието бе отдадена на тази тема  Първият танц на семейство Бакалови бе под звуците на песента  " I Belong To You " на Ерос Рамацоти и Анастейша
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР