Теди Москов разказва история за любовен и приятелски четириъгълник в

...
Теди Москов разказва история за любовен и приятелски четириъгълник в
Коментари Харесай

История за любовен четириъгълник

Теди Москов споделя история за любовен и другарски четириъгълник в най-новото си зрелище " Аз обичам, ти обичаш, тя обича ", което гостува в Пловдив тази вечер от 19,00 часа в Дома на културата " Борис Христов ". Спектакълът идва в под тепетата малко след формалната си премиера на сцената на Малък градски спектакъл " Зад канала ". Представлението е въодушевено от кино лентата на Еторе Скола " Обичахме се толкоз доста ". 

Ролите извършват Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов, Георги Кацарски. Музиката е на Антони Дончев, а сценографията и костюмите – на Петя Стойкова.

Те са трима най-хубави другари, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник - любовен и другарски по едно и също време. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски " жонглира “ с всичките? Може ли една жена да се влюбва постоянно, само че всякога за първи път? Отговорите на всички тези въпроси феновете ще получат в спектакъла " Аз обичам, ти обичаш, тя обича ". 

" Няма единствена обич! Всяка обич е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос единствено за обич, а и за излъгани очаквания, неосъществени фантазии, пропаднали планове. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един подробност от протичащото се ", споделя режисьорът на спектакъла Теди Москов. Билетите за " Аз обичам, ти обичаш, тя обича " се продават на касата на Дома на културата " Борис Христов ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР