technews.bgЯпония все още не е пуснала в експлоатация мрежите от

...
technews.bgЯпония все още не е пуснала в експлоатация мрежите от
Коментари Харесай

Япония започна подготовка за 6G мрежите

technews.bg

Япония към момента не е пуснала в употреба мрежите от пето поколение  (5G), само че държавното управление на страната към този момент започна  подготовката за внедряване на информационни системи от шесто поколение  (6G).

Очаква се мобилните 6G мрежи да проработят в Страната на изгряващото слънце до 2030 година, само че това е ориентировъчна дата, защото шестото потомство връзки към момента са в прекомерно ранен стадий на развиване.

Петото потомство мрежи ще започва в Япония тази пролет, до момента в който съперниците Съединени американски щати и Южна Корея към този момент пуснаха в употреба 5G мрежи и услуги на тяхна база.

Според телевизионния канал NHK, с цел да изпревари останалите страни в мрежите от шесто потомство, държавното управление на Япония е одобрило експертен съвет, чиято задача е да приготви прехода към 6G.

Съветът ще включва представители на частния бизнес и механически специалисти. По-конкретни проекти и периоди за внедряване на новите мрежи към момента не са оповестени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР