Team Ineos обяви двама лидери за предстоящия Тур дьо Франс

...
Team Ineos обяви двама лидери за предстоящия Тур дьо Франс
Коментари Харесай

Team Ineos с двама лидери на Тур в отсъствието на Фрум

Team Ineos разгласи двама водачи за идния Тур дьо Франс (6-28 юли) - най-голямото събитие за годината в шосейното колоездене.
 Крис Фрум счупи крайник, пропуща Тур дьо Франс
В отсъствието на звездата си и четирикратен победител Кристофър Фрум, който катастрофира тежко и се възвръща, тимът ще заложи за крайната победа на миналогодишния първенец Герант Томас и 22-годишния Еган Бернал, който пропусна Джирото, само че по-късно се възвърне бързо и стигна до успеха в Обиколката на Швейцария.

В течение на надпреварата двамата взаимни водачи ще дефинират кой от двамата да получи поддръжката на тима до края. По принцип Томас трябваше да е безспорният водач, само че рухването му по време на Обиколката на Швейцария отслаби позициите му.

" Това е положително решение, което ни дава ровече варианти. С Еган ще работим крепко през тези три седмици по пътищата на Франция ", разяснява уелсецът, който ще кара в обилейното си десето издание на Тура. За Бернал пък това е второ присъединяване.

" Натрупах скъп опит от предходната години, който ще ми помогне доста. Каквото и да си приказваме, Тура може да се усети единствено от вътрешната страна. Сега знам какво мога да чакам и ще съм доста фокусиран от самото начало ", сподели от своя страна Бернал.

В Team Ineos на Обиколката ще карат още Джонатан Кастровехо, Михал Квятковски, Джани Москон, Воут Поелс, Люк Роу и Дилън ван Баарле.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР