Те ще се случат на уникалния арт фестивал Сръчко, който

...
Те ще се случат на уникалния арт фестивал Сръчко, който
Коментари Харесай

Безплатни тренировки ще радват варненци, по повод- Европейски град на спорта.

Те ще се случат на неповторимия арт фестивал " Сръчко ", който ще се организира от 5-ти до 18-ти юли в Приморския парк във Варна - сред Морското казино и сцена " Раковина ".

Една от безплатните изненади ще се организира на 6-ти юли от 9 часа. Това е йога нидра (нидра на санскрит значи спане) с концерт тибетски звънкови купи.

Друга е дискотренировка - развлечение с резултат на намаляване, взаимно с клуб " Kangoo Nova ". Забавните и интензивни аеробни тренировки ще се проведат изцяло гратис на 12-ти и 13-ти юли на феста. Положителното е, че при тях се изгарят 25% повече калории. Тренировките, със специфичните пружиниращи обувки, на батутен принцип, ще са с дълготрайност 45 минути.

На " Сръчко " ще има и безвъзмездни тренировки по зумба - на 6-ти и 7-ми юли юли от 19 часа.

На 13-ти юли на фестивала ще има безвъзмездна подготовка по пилатес. Началото й е от 10 часа.

На 6-ти юли от 18.30 часа ще има безвъзмезден концерт на " Тутурутка.

Треньорите са интернационално сертифицирани инструктори, минали профилирани образования отвън България. След всяка подготовка те ще са разполагаем на всеки искащ за безвъзмездна консултация по всички въпроси свързани със спорта.

На 12-ти юли от 20 часа ще се проведат безвъзмездни национални танци и демонстрации, взаимно с Kremena Dance Center.

Арт фестивалът " Сръчко " е ориентиран към интензивно живеещите хора. На него ще вземат участие над 100 майстори на ръчно създадени произведения, като всеки един от тях създава на място излаганите артикули или изяснява по какъв начин се създават, по този начин всички гости на фестивала могат да се срещнат с дадения поминък на майстора, защото за някой произведения се постанова използването на тажка профилирана инсталация те няма да могат да пъдат демонстрирани на място на фестивала.

На фестивала са проведени работилнички от майсторите: за направа на сапун, работилничка за хвърчила, работилничка за изобразяване с къна, работилничка за декупаж, работилничка за плъстене с вълна, работилничка за направа на бижута, работилничка за направа на грънци, работилничка за направа на произведения от дърво и още доста други

През целия интервал на фестивала ще има и особено самостоятелен детски ъгъл, където експерти ще рисуват с децата.

На " Сръчко " ще има и образование за деца по Scrach от Варненски свободен университет, Катедра " Информатика " ( 06.07, 07.07, 13.07, 14.07 )

На фестивала също ще се изнесе и презентация за Емоционалната просветеност при децата. Специалисти ще са разполагаем на всички искащи за съвещания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР