Те са известни по целия свят и с милиони почитатели

...
Те са известни по целия свят и с милиони почитатели
Коментари Харесай

10 звезди, отървали се на косъм от смъртта

Те са известни по целия свят и с милиони фенове от всевъзможни точки на планетата. Звезди на киното и музиката.

Те са обичани и уважавани. Въпреки това обаче крият тъмни моменти от предишното си, за които малко хора знаят…

От неприятното момче на Холивуд Джордж Клуни до сътрудника му Райън Рейнолдс – ще ви разкажем за световноизвестните звезди, които едвам съумяват да се отърват на косъм от гибелта. Вижте 10 от техните истории.

1. Дрю Баримор

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

През февруари 2001 година Дрю Баримор и брачният партньор ѝ се разсънват от гневния лай на домашния им любим. Все още сънена двойката отваря вратата на спалнята и заварва голямото им имение, потънало в пламъци.

За благополучие и двамата съумяват да излязат в точния момент, само че от прелестния им дом не останало безусловно нищо. Били нужни 50 пожарникари, с цел да се потушат пламъците, а аргументите за случая не били изяснени.

2. Райън Рейнолдс

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Ако ориста не беше планувала да избави живота на световноизвестния артист Райън Рейнолдс, звездата евентуално през днешния ден нямаше да е измежду нас. На 17-годишна възраст Рейнолдс решил да повиши адреналина си, скачайки с парашут.

Извисявайки се на метри от земята, той осъзнал, че парашутът му не съумява да се отвори. След секунди на потрес и суматоха, звездата взема решение да се обърне към аварийното въже, което, за благополучие, избавя живота му. Днес Райън с принуда споделя, че към този момент в никакъв случай не би се подложил на сходно прекарване.

3. Майкъл Джей Фокс

A post shared by Michael J Fox (@realmikejfox)

Вероятно единствената ви асоциация с артиста Майкъл Джей Фокс е популярната му роля в поредицата „ Завръщане в бъдещето “. Точно заради присъединяване му във филмовата лента, звездата едвам не изгубва живота си

По време на снимането на третата част, Майкъл не успявал да пресъздаде сполучливо изражението на човек, висящ от бесило. За задачата решил да махне кутията под краката си. Въжето обаче се впило във врата му и той изгубил схващане. Едва секунди по-късно екипът осъзнал какво в действителност се е случило и се притекъл на помощ на Фокс.

4. Джордж Клуни

A post shared by George Clooney (@george_clooney_page)

Вечно усмихнатият артист Джордж Клуни също попада в листата ни със звезди, отървали се на косъм от гибелта. През 2005 година звездата претърпява случай на снимачната площадка, по време на който удря мощно главата си.

Следва мощно главоболие и загуба наизуст, а положението му не успявало да се диагностицира с акуратност от лекарите. Година по-късно медицинските чиновници откриват, че с удара Клуни е развалил съществено мозъка си, само че все пак той отказал да взима болкоуспокояващи, тъй като се тормозил от възникването на взаимозависимост.

5. Елвис Пресли

A post shared by Elvis Presley (@elvis)

През април на 1936 година се случва едно от най-големите естествени бедствия, покосявали Америка. Щатите Алабама, Арканзас и Тенеси стават жертва на торнадо, което убива цели 466 души и ранява хиляди.

Там, измежду мнозината потърпевши от естественото злополучие, е и дребният Елвис Пресли. За благополучие фамилията му се избавя на косъм от мощните ветрове и години по-късно артистът съумява да се трансформира в Краля на рокендрола.

6. 50 Cent

A post shared by 50 Cent (@50cent)

За да се убедите какъв брой мощен може да бъде стремежът към живот, би трябвало безусловно да разберете историята на известния рапър 50 Cent. Музикалният реализатор съумява да преживее ужасяващ случай, случил се в непосредствена непосредственост до къщата на неговата баба.

Той бива брутално прострелян с цели девет патрона в ръцете, краката, гърдите и лицето. Истински шанс е, че все пак това, през днешния ден той към момента е тук, а единственото нещо, което му припомня за случилото се са леките белези и горчивите му мемоари.

7. Джет Ли

A post shared by Jet Li (@jetli)

Природна буря става причина за потрес и при филмовата звезда Джет Ли. За разлика от Елвис Пресли, Ли е сюрпризиран ог огромното цунами в Индийския океан, случило се през 2004 година. По това време артистът почивал на Малдивите в компанията на своето семейство.

Неочаквано обаче голямата вълна кара известната звезда за момент да води околните си в хотела и да ги екипира със избавителни жилетки. За благополучие те останали невредими от случилото се. Впоследствие Ли взема решение да подари 150 000 $ във фонда за възобновяване, основан след бедствието.

8. Джеки Чан

A post shared by Jackie Chan 成龍 (@jackiechan)

Опасността от снимането на безчет каскади във всеки филм на Джеки Чан се демонстрира най-силно, когато звездата едвам не умира на снимачната площадка. Сцената изисквала от артиста да скочи на клон, който обаче не съумява да удържи тежестта му и се счупва.

езултатът – Чан удря толкоз мощно главата си, че били нужни цели осем часа на операционната маса, с цел да бъде избавен. Днес артистът носи загатна от случилото се – белег от рана на главата си и известната загуба на слуха на едното ухо.

9. Даян Крюгер

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Русокосата хубавица на Холивуд Даян Крюгер за следващ път потвърди, че може да се оправи съвършено с актьорската игра, даже и с това си начинание да жертва живота си. По време на една от паметните ѝ подиуми под режисурата на Куентин Тарантино,

Крюгер трябвало да изиграе задушаваща се жена. За Тарантино резултатът не бил задоволително безапелационен, по тази причина взел нещата в свои ръце. В разследване на намесата му, звездата изгубва схващане и едвам не умира в ръцете му.

10. Шарън Стоун

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

През 2001 година звездата Шарън Стоун претърпява мозъчен кръвоизлив, след който едвам не изгубва живота си. Актрисата от „ Първичен инстинкт “ признава: „ Излязох от болничното заведение със загуба на паметта.

Левият ми крайник беше напълно изтръпнал, а с дясното ухо не можех да слушам “. За благополучие тя съумява да се отърве от лапите на гибелта и продължава с появите си на огромния екран.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР