Те не са професионални спортисти, дори не са и спортисти

...
Те не са професионални спортисти, дори не са и спортисти
Коментари Харесай

Заниманията на уличната култура

Те не са професионални спортисти, даже не са и спортисти в общоприетия смисъл на думата. Заниманията им обаче са форма на спорт, които изискват сериозна подготовка. Те скачат, катерят се и търсят всевъзможни предизвикателство.

Снимка: Ладислав Цветков

Това е поколението на паркур и фитнес навън, в които не се вършат просто извършения, а се търси комплицирано осъществяване. Тях може да ги видите на всички места в градска среда. Карат скейтборд, колела, бягат по стени или висят някъде.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Техните “тренажори” неведнъж са даденостите на градската среда. Може да наподобява изключително, само че доста от тях демонстрират забележителни умения. Да. От акробатична или гимнастическа гледна точна, осъществяванията им могат да бъдат избрани като непрофесионални, само че вършат най-важното. Спортуват, пък било и по един по-особен метод.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР