Те на всяка цена трябва да са осведомени за последните

...
Те на всяка цена трябва да са осведомени за последните
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са извънредно любопитни

Те непременно би трябвало да са осведомени за последните злословия или настоящото фамилно състояние на сътрудника. Постоянно се ослушват, с цел да узнаят непознатите тайните – пъхат си носа на всички места и са на всяка гозба мерудия. Става дума за извънредно любопитните хора, които не заемат челните места по известност. Ако не знаят всичко, напряко се разболяват. Сред ловците на вести са най-много следните 4 зодии:

Водолей

Любознателният Водолей се интересува от всичко и от всеки. Няма детайлност, която да убягва от вниманието на този знак. Той непрекъснато разпитва и не се оставя да го залъжат с изтъркани изречения. Бързо схваща и надушва следата на всеки лют слух. По тази причина е същински призрачен сън за тези, които избират да не вадят скелетите в дрешника си.

Близнаци

За да задоволят ненаситното си любознание, Близнаците желаят да са в течение на последните вести. При това би трябвало да им бъдат поднесени на тепсия, тъй като този знак не се свени да добави личните си усещания към информацията, в случай че открие в нея неясноти. Намират за странни потайните персони и непрестанно ги държат под око, да не би инцидентно да пропуснат нещо.

Стрелец

Подвижен и постоянно подготвен за ново премеждие, Стрелецът е един от най-любопитните знаци. Вълнуващите вести за него са като солта в супата, която, във всеки случай, другите би трябвало да сърбат. Открити и директни, Стрелците не проумяват за какво всички не са откровени като тях. Това е толкоз смешно, че човек мъчно може да им се сърди за нахалството.

Дева

Прецизната и разсъдлива Дева също е изключително любопитна. Но това няма нищо общо с неутолима жадност за познания, а с опита на този знак да управлява хората от обкръжението си. Да бъде осведомена за Девата е витално належащо, защото подхожда към всичко задълбочено и методично.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР