Те дори планират ремонт, за да направят най-цветната стая за

...
Те дори планират ремонт, за да направят най-цветната стая за
Коментари Харесай

Бременната Александра Петканова Сподели Страховете Си

Те даже възнамеряват ремонт, с цел да създадат най-цветната стая за бъдещия си правоприемник. Младото семейство към този момент е избрало и имена. Но към този момент полът на бебето не се знае, тъй като то се крие, по този начин, както се е криело и първоначално. Тестът за бременност на госпожа Петканова се оказва негативен.

„ Но най-после се предадох, направих теста и той беше негативен “, споделя Александра пред „ 24 часа “. „ Седмица по-късно отидох на обикновен обзор при гинеколога ми и тогава за моя изненада той ми заяви, че в действителност съм бременна. Развълнувана, незабавно се обадих на Дани да му кажа, че пробата за бременност не е бил правилен и че ще става татко “, споделя още бъдещата майка.

Александра признава, че първите месеци от бременността й са леки и даже от време на време не помни, че е бременна. Тя не е преставала да работи, тъй като това й доставя огромно наслаждение.

Но има нещо, което тежи на бъдещата майка. И това е, че прекомерно постоянно би трябвало да дава кръв през бременността. „ Единственото гадно нещо от бременността до момента е, че би трябвало да давам кръв толкоз честооо… “, написа госпожа Петканова към сторито си в Инстаграм. Очевидно, Алекс има боязън от игли, който би трябвало да преодолее по някакъв метод най-малко до момента в който е бременна. През тези девет месеца тя ще би трябвало да дава кръв прекомерно постоянно, с цел да се следи деликатно нейното положение и това на бебето.

Очаква се новия член на семейството да се появи в края на януари или началото на февруари.

Александра и Даниел чакат с неспокойствие първия си правоприемник, а Лудият кореспондент признава, че за тези 4 месеца, откогато госпожа Петканова е бременна, той е станал доста по-грижовен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР