Здравейте, редакция, пиша ви по повод поредната свинщина в така

...
</TD
>Здравейте, редакция, пиша ви по повод поредната свинщина в така
Коментари Харесай

Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й

Здравейте, редакция, пиша ви във връзка следващата скотщина в по този начин наречения " Градски " превоз Пловдив, написа читателка на Plovdiv24.bg . И коментира: 

" На 3 януари към 13:20 часа хванах рейс номер 36 от " Изгрев " в посока центъра. Още в първата минута водачът възпламени цигара и спря в насрещното, с цел да си вземе кафенце.

После потегли. След отправена забележка за цигарата водачът ме посъветва, в случай че не ми харесва, да слизам и че ще ми върне парите, дори ще ми даде 2 лв. с цел да сляза. Отговорих, че при 5 лв. бих се замислила, тъй като бързам. Опитах се да му обясня, че не сме у тях, с цел да ми споделя дали да слизам, или не, откакто съм платила, само че нямаше изгода.

След това кондукторката реши, че кракът ми й пречи да минава сред седалките и реши да го реалокира. Опитах се да й обясня, че няма право да ме допира, само че не ме разбра.

Всички възмутени в автобуса обаче си мълчаха, само че е по този начин - за това сме на тоя хал. Прилагам фотография с номера на рейса, не се сетих по-рано да направя видео с въпросните чиновници. Благодаря авансово за отделеното време, сполучлива година "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР