Започнат, но недовършен ремонт на ВиК толкова вбеси жителка на

...
</TD
>Започнат, но недовършен ремонт на ВиК толкова вбеси жителка на
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Отвратителна, мърлява и аматьорска работа! Лепкава кал се лее по пътното платно

Започнат, само че незавършен ремонт на ВиК толкоз вбеси жителка на ул. " Беласица ", че дамата написа писмо адресирано до кмета на Пловдив Костадин Димитров, кметът на регион " Централен " Георги Стаменов и до медиите, отразяващи проблемите на Пловдив. От думите на дамата съдим, че тя е извънредно възмутена от непрекъснатите поправки на дребната уличка, както и от качеството им. Публикуваме писмото й без редакторска интервенция:

" Бих желала в качеството си на гражданин на общината, региона, съзнателен поданик и не на последно място майка да изразя своето голямо отвращение от работата на чиновниците на Водоснабдяване и Канализация ЕООД във връзка премахване на авария(поредната) на ул. " Беласица " 67 на 23.03.2024.

С няколко думи: отвратителна, мърлява, аматьорска, селска, безумна, убиваща нас жителите и децата ни изява на т.н техници от ВиК. Моля погледнете деликатно приложените фотоси, направени от мен през днешния ден – 24.04.2024. Огромно количество лепкава тиня се лее на пътното платно, чакаща слънчевите лъчи да я изсушат и вятъра да я развее във въздуха с цел да можем ние, в това число и Вие г-да управници, нашите и вашите деца да я поемем в белите си дробове.

Как е допустимо това във вторият по величина град на страна в Европейски Съюз при започване на 2024г.? Това е безспорна амтьорщина осъществена от идиоти или най-вече полу-идиоти. Защо 24 часа по-късно тази бедност е към момента на улицата? Не би ли могла да се почисти?

Ще кажете, това беше повреда в почивен ден. Коя по ред? В тази не по-дълга от 20 метра част на тази дребна уличка, Вие вършиме разкопки за 5-6 път и на всичкото от горната страна забравяте да асфалтирате в следствие. До по кое време? Кой заплаща всичките тези поправки?

Засрамете се, замислете се, почешете се г-да от ВиК Пловдив. Спрете да бъдете на равнището на селска компания от 19-ти век. Живеем в 21-и век, когато имате безкрайни механически и инженерни благоприятни условия.

Засрамете се господа, излезте от костюмите си и се разходете до въпросното място.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР