Започнаха протестите на българските фермери след отпадането на забраната за

...
</TD
>Започнаха протестите на българските фермери след отпадането на забраната за
Коментари Харесай

Предприемач от Пловдивско: Бентлитата са мит, моята кола струва 4000 лева

Започнаха митингите на българските фермери след отпадането на възбраната за импорт на зърно от Украйна, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Този митинг трябваше да бъде напролет, само че тогава държавното управление ни излъга, че ще има обезщетения. Тези нелепости с бентлитата.... Ние сме 60 000 производители, 10 % от едно стадо постоянно си има мърша, само че мен това не ме визира. Моята кола коства 4000 лв..

Не желаеме просто пари, а тъждество на пазарите. Субсидиите не са за коли, а с цел да си покрием разноските и да сме конкурентоспособни. Нямам срещу украинския импорт, само че да ни покрият разликата.

Премиерът ни назовава терористи, а аз да си мисля, че той ще договаря с мен. Протестираме до дупка, до момента в който не се одобряват настояванията ни ", изясни пред камерата на медията ни Петко Черкезов, зърнопроизводител.

500 зърнопроизводители и аграрни стопани от Пловдивско стачкуват на 4 места през днешния ден. 

Първият пункт е на интернационалния път Пловдив – Хасково в региона на Първомай, от 2-те страни на моста на река Мечка. Второто място е на пътя Пловдив – Карлово в региона на село Калояново, а третият – край с. Труд на колелото за с. Строево. Четвъртият пункт е на Орта хан, на пътя Пловдив – Пазарджик, на кръговото за Цалапица и Стамболийски.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР