Започна се с бруталните задръствания от автомобили в централна градска

...
</TD
>Започна се с бруталните задръствания от автомобили в централна градска
Коментари Харесай

Брутални задръствания в Пловдив белязаха първия работен ден

Започна се с бруталните тапи от коли в централна градска част, разбра  Plovdiv24.bg.  Пловдивчанин разгласява фотография във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив " от километрична опашка на бул. " Цар Борис III Обединител " на кръстовището с ул. " Граф Игнатиев ".

Още преди да е затворен основния сектор към Централна гара,, усложненията за водачите към този момент са факт.

Предстоят още пъклен тапи, защото ул. " Даме Груев " към момента е в ремонт, същото се отнася и за бул. " Хаджи Димитър ", пробивът " Модър-Царевец ", а следва и  бул. " Александър Стамболийски " да бъде затварян за ремонт. Предстои в най-скоро време за придвижване да бъде затворен и Бетонния мост,, че той въпреки всичко остава като връзка сред районите  " Централен " и " Южен ".

Хората още веднъж повдигнаха тематиката за градския превоз, други споделят, че потеглят в 5 часа сутринта, други споделят да си купят велосипед или електрическа тротинетка:

" Бай Ганьо не се научи да не върви до кенефа с колата. За велосипед не е чувал. Било му студено - нищо, че и лятото отново виси в коша си по светофарите и трови всичко към себе си. Материала е фалшив, това е истината. Европеец на думи, само че неандерталец по държание. "   

" Тия лафове се поизтъркаха леко. Града към този момент е несъмнено 600-700 000. Няма добър различен градски превоз, няма положително околовръстно, няма задоволително спомагателни пътища, които да поемат трафика. Просто управата не смогва на по- огромния трафик. 5 града има в България, в които се концентрира популацията, и не могат да се оправят. Да не би да строят пътища в Хасково примерно? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР