Заместник-кметът по Дигитализация, европейски политики, бизнес развитие и образование ,

...
</TD
>Заместник-кметът по Дигитализация, европейски политики, бизнес развитие и образование ,
Коментари Харесай

Започва се! В Пловдив пенсионират възрастни директорки на градини

Заместник-кметът по " Дигитализация, европейски политики, бизнес развиване и обучение ", който е препоръчан за в проектокабинета на ГЕРБ-СДС, разгласи старт на промяната в детските градини в Пловдив часове преди Народното събрание да гласоподава новото държавно управление. Ето какво заяви Темелков в персоналния си профил:

" Реформата в детските градини в Пловдив е в ход! Сърдечни благодарности на всички шефове, отдали живота си в областта на образованието.

Община Пловдив стартира процедура по преустановяване на трудовите правни отношения на шефовете, които са в пенсионна възраст. Всеки един от тях ще бъде изпратен с почести и благодарности в публична гала.

Бих желал да се даде път на млади, способни, заредени с нова сила шефове, научили доста от предшествениците си, с управнически педагогичен знания и умения. Да, научени фрагменти за шефове няма, нямаме и учебно заведение за шефове, само че разполагаме с прелестни и високо стимулирани експерти.

Ще бъдат оповестени състезания за шефове на 14 детски градини. Целта е подборът за длъжността " шеф “ да обезпечи експерти с административни, управнически и педагогичен знания и умения, които имат упоритостта да развиват качествено предучилищно обучение, отговарящо на потребностите на обществото и европейските просветителни условия.

Конкурсите ще бъдат извършени в два стадия - писмен изпит, който включва решение на тест и събеседване с претендента, което включва решение на проблеми и показване на идея за развиване на съответната просветителна институция.

Кандидатите следва да показват концепцията при подаване на заявление за присъединяване в състезанието.

Очаквам аз и екипът ми да забележим презентация, управническа стратегия и визия в диапазон най-малко 5 години за всяка една детска градина, приканвам за повече храброст и религия в личните качества на бъдещите претенденти!

Успех на всички претенденти! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР