Преговори между ПП-ДБ и Възраждане за съставяне на парламентарно мнозинство

...
Преговори между ПП-ДБ и Възраждане за съставяне на парламентарно мнозинство
Коментари Харесай

Кирил Петков заговори за възможно правителство, изненада е изборът му за партньори

Преговори сред ПП-ДБ и " Възраждане " за сформиране на парламентарно болшинство са вероятни, само че при осъществяване на избрани условия от страна на ръководителя на националистическата партия Костадин Костадинов. Това разгласи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков по мотив предлагането на Костадин Костадинов да се сформира болшинство от опозиционните партии против ГЕРБ и Движение за права и свободи в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ".

" Костадинов наричаше нашите гласоподаватели ``жълтопаветни тъпаци`` и ``розови фашисти``. Той би трябвало да се извини и да потвърди, че не е проруски план. Той би трябвало да потвърди, че е родолюбив и народен план. Патриотизмът може да е обща тематика. Той би трябвало да потвърди, че няма проруски възгледи ", сподели още Петков. 

" Българските жители се научиха, че всички политици могат да кажат каквото си изискат, само че би трябвало да гледат какво вършат. Ние считаме идната седмица да създадем антикорупционна законодателна стратегия. Ако той има вяра и желае да потвърди на нашата общественост, че желае да промени България в тематиката корупция, дано да поддържа този вид закони ", добави още той.

" В този състав на този парламент не може ``да настъпиш мотиката два пъти``, както споделя Асен. Ние би трябвало да помислим какво направихме неверно. Ако има антикорупционно болшинство в идващия парламент, би трябвало да споделяме преди изборите.

Ще отида на диалог с ``Възраждане``, в случай че приказваме за закона в правосъдната власт ", посочи Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР