За втора поредна година млада звезда на пловдивската школа Арт

...
</TD
>За втора поредна година млада звезда на пловдивската школа Арт
Коментари Харесай

8-годишна пловдивчанка триумфира със Софи Маринова в Капките

За втора поредна година млада звезда на пловдивската школа " Арт Войс Център “ с  вокален  възпитател Руми Иванова завоюва конкуренцията в шоуто " Като две капки вода за всяко дете “. 

8-годишната Валентина Ванева и дуетната й половинка Софи Маринова покориха сърцата на журито и публиката с превъплъщението им като Лили Иванова в песента " Скитница “ в неделя вечерта по NOVA.

Валентина Ванева учи във втори клас на Музикалното учебно заведение в Пловдив и свири на виолончело. Макар и единствено на 8 години, тя към този момент е събрала куп награди от състезания по пеене - Гран При и златни медали. Валентина беше солистка на Ку-ку Бенд на концерта им в Пловдив, както и на концертите на Арт Войс Център с тях по 7/8ТВ.

Освен на солфежа в учебно заведение, тя натъртва и на британския език. В свободното си време обича да рисува и да си играе с другари, само че даже и тогава не стопира да пее. Валентина е запалена и по пътешествията, а през лятото обичаното й занятие е да кара ролери и колело из града.    

Блестящо се показаха и другите две деца от школата.

11-годишният Христизян Балев от Панагюрище и Веселин Маринов извършиха превъзходно песента на легендата на италианската музика Ерос Рамацоти " Adesso tu “. През 2023г. Християн записа дуетна ария с една от миналогодишните " капки " от Пловдив -.

9-годишната Ева Харисън, която учи в Англия, и е - както я нарекоха Рачков и Геро " на половина пловдивчанка - на половина англичанка " в дует с Маргарита Хранова изпя класическия шлагер " Незабрава “ на Катя Филипова.

В миналогодишното издание на " Като две капки вода за децата “ пък спечелили станаха 11-годишната Елена Василева от " Арт Войс Център “ и  певицата ДесиСлава.

Специалното издание " Като две капки вода за всяко дете “ се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България и има за цел да поддържа идея – протекция на всяко дете от принуждение.

Известната пловдивска школа " Арт Войс Център “, учредена от музикалния възпитател Руми Иванова през 2014 година, се наложи като пример за вокално майсторство и люлка на гении, които печелят известност и у нас и в чужбина. Децата на " Арт Войс Център “ непроменяемо са измежду най-награждаваните на състезанията по пеене в страната и Европа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР