За препятствия по бул. Христо Ботев съобщи читател на Plovdiv24.bg:Здравейте,

...
</TD
>За препятствия по бул. Христо Ботев съобщи читател на Plovdiv24.bg:Здравейте,
Коментари Харесай

Препятствия по бул. Христо Ботев в Пловдив

За трудности по бул. " Христо Ботев " заяви четец на Plovdiv24.bg :

" Здравейте, уважаема медия! Искам да Ви алармирам за дебнеща рискова дълбока дупка, застрашаваща животът и здравето, на северното платно на бул. " Христо Ботев " в западна посока, в дясната лента, директно след кръстовището с бул. " Източен ", където неотдавна на светофара са обособени две ленти за завиване наляво с обособен секционен светофар, както и са положени направляващи линии, че движещите се по дясната пътна лента преди кръстовището, идващи от източното платно на бул. " Източен ", завиващи наляво към бул. " Христо Ботев " в западна посока, следвайки насочващата маркировка в кръстовището, след светофара би трябвало да влязат в дясната лента, само че там ги чака рискова дълбока дупка, причина за произшествия.

Друго мъчно за заобикаляне затруднение за интензивното придвижване в дясната пътна лента на северното платно на бул. " Христо Ботев " в западна посока са контейнерите за боклуци, сложени долу на платното за придвижване до адрес с № 93.

Ясно си проличава от фотографията, която се надявам посредством Вас да бъде забелязана от Общината, че контейнерите могат да бъдат сложени горе в самостоятелен джоб на пътното платно, без да попречват пешеходното придвижване по тротоара и повече да не пречат на автомобилното придвижване по улицата, което би довело до катастрофи.

Очаквам мнението на администрацията по тематиката и решение на проблемите. Благодаря Ви! "

Очаквайте продължение по тематиката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР