За неработещ светофар на възлово кръстовище в район Северен в

...
</TD
>За неработещ светофар на възлово кръстовище в район Северен в
Коментари Харесай

Читателка: Пълен ужас на възлово кръстовище в Пловдив!

За неработещ светофар на основно кръстовище в регион " Северен " в Пловдив алармира читателка на Plovdiv24.bg . Ето какво ни написа:

" Втори ден светофарът на " Победа " и " Дунав " не работи. Движението е смут. То правилно, че едното платно на " Дунав " е затворено, само че през кръстовището минават и тежки машини. Моля за подпомагане. ".

Незабавно предадохме сигнала на ОП " Организация и надзор на превоза ". Оттам ни осведомиха, че спешен екип отстранява щета на светофарната уредба, защото при изкопни работи по Водния план са били прекратени доста остарели и износени захранващи кабели и наложило слагането на нови.

Светофарите " мигат " в жълто, предупреждавайки участниците в придвижването за нараснало внимание. Ако светофарите не работят, водачите следва да съблюдават пътните знаци и другите планувани по закон правила за придвижване, допълват от Оперативна програма ОКТ.

Нормалният работен режим на светофарите е възобновен в ранния следобяд, безусловно минути откакто Plovdiv24.bg съобщи читателния сигнал. На кръстовището е въведена нова краткотрайна организация, само че без прекъсване на придвижването. Това се постанова поради напредващите действия по осъществяването на Водния план.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР