Всеки момент чакаме Археологическият музей да ни даде зелена светлина,

...
</TD
>Всеки момент чакаме Археологическият музей да ни даде зелена светлина,
Коментари Харесай

Казаха от кога строителите се завръщат на Брезовско шосе

Всеки миг чакаме Археологическият музей да ни даде зелена светлина, с цел да продължим работата по " Брезовско шосе ". Това съобщи особено за  Plovdiv24.bg инж.  Румен Лемберов, началник на Водния план. Както към този момент няколко пъти от археолозите, която се намира в обсега на строителните действия и следва да бъде обследвана от експертите на пролет.

Днес притежатели на търговски обекти обявиха, че търпението им се е изчерпало, имат огромни загуби, бизнесът им запада и банкрутират, а към този момент са внесли и протестна подписка в Община Пловдив поради забавянето на строителството.

Дали и с още какъв брой археологическите действия ще просрочат ремонта на " Брезовско шосе "  инж. Лемберов отхвърли да разяснява. Все отново той беше по-конкретен като сподели, че от 1 април се надява да има позволение за работа, откакто към този момент е обезпечено финансирането за изследване от страна на археолозите. 

" Без тяхното позволение ние не можем да работим. Ще правим строително-монтажни работи, ще се направи нов линеен график на дейностите. ВиК мрежата също ще бъде продължена, защото водопроводът не е положен изцяло. "

" Конкретни периоди за завършване на плана не могат да бъдат дадени в този момент, защото всичко зависи от това какво ще се откри като археология и какъв брой време ще се обследва ", акцентира инж. Румен Лемберов. В момента строителите се намират в периферията на могилата и занапред ще се навлиза във вътрешността, от което зависи и работата им.

Частта от обекта, която не попада в археологията, към този момент се приготвя за асфалтиране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР