Все по-атрактивни начини измислят пловдивските абитуриенти да канят класните си

...
</TD
>Все по-атрактивни начини измислят пловдивските абитуриенти да канят класните си
Коментари Харесай

Страхотно! Пловдив ще помни дълго тази покана за бал!

Все по-атрактивни способи измислят пловдивските зрелостници да канят класните си на бала. Днес 12 " Б " от СУ " Черноризец Храбър " ангажира дрон на Техническия университет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Зрелостниците от влиятелното тракийско учебно заведение сътвориха същинско зрелище за обичаната учителка. Младежите се събраха в празнично украсения двор и разпънаха алена пътека към стълбите на школото.

Поканата за бала вързаха с дълга  панделка за дрона, който полетя към класната. Цветни фойерверки избухнаха сега, в който тя сподели " Да ".

Дванайсетокласниците желали да изненадат обичаната учителка с нещо атрактивно и потърсили съдействието на катедра " Транспортна и авиационна техника и технологии “ описа деканът на Факултета по машиностоене и уредостроене доц.Христиан Панайотов. След седмица подготовка и няколко подготовки, дронът бил подготвен да отнесе благото обръщение до четвъртия етаж на учебното заведение. А 12 " Б “ не изневериха на традицията да съпроводят поканата със солидно количество звук и пушек.

И въпреки неочакван ентусиазъм напразно да провали първичния сюжет, преподавателката по британски език и класна на 12 " Б “ се трогна до сълзи и одобри на драго сърце на 24 май да придружи зрелостниците на бала.

Plovdiv24.bg  е подготвен да разгласява всички атрактивни предложения за абитуриентските балове.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР