Във фоайето на Доходното здание беше открита фотоизложбата на Петър

...
</TD
>Във фоайето на Доходното здание беше открита фотоизложбата на Петър
Коментари Харесай

Петър Стаменков представи фотоизложбата Градът в Доходното здание

Във фоайето на Доходното здание беше открита фотоизложбата на Петър Стаменков " Градът “, оповестиха от Община Русе. Със събитието бе обещано началото на Арт салон " Срещи на духа “, проведен от Община Русе, Оперативна програма “Русе арт “ и Клуб на дейците на културата.

" Тази галерия е празник за русенци, да виждаш оттатък забележимото е заложба, която малко на брой имат, а Вашият взор нееднократно ни е показвал хубостта там, където в никакъв случай не бихме я потърсили сами “, обърна се към Петър Стаменков заместник-кметът Димитър Недев.

Експозицията показва лица, знакови събития и емблематични мостри на архитектурата на Русе. Те са част от богатия списък на създателя. Гостите на изложбата се любуваха на фотоимпресиите под музиката на младите китаристи от НУИ " Проф. В. Стоянов ".

Изложбата е част от програмата по случай честване на 100 годишнината на Клуба на дейците на културата. Желаещите да посетят изложбата във фоайето на Доходно здание ще имат опция да го създадат до 27 октомври.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР