В отговор на усилията за намаляване на сериозните нарушения на

...
</TD
>В отговор на усилията за намаляване на сериозните нарушения на
Коментари Харесай

МВР Пловдив: Вече имаме ново техническо устройство за тестване на водачи

В отговор на напъните за понижаване на сериозните нарушавания на пътя, ограничение на предпоставките за произшествия и повишение отговорността на водачите, предходната седмица пловдивската дирекцията на Министерство на вътрешните работи се снабди с още едно техническо устройство за тест за опиати.

По силата на контракт за заем за послужване апаратът DrugTest®5000 ще влезе в приложимост по линия на пътния надзор, с помощта на безвъзмездното му даване от изпълнителния шеф на едно от най-големите предприятия в целулозно-хартиената промишленост в страната, което се намира в град Стамболийски.

Така работата на чиновниците от локалното районно ръководство ще бъде напълно улеснена, когато се постанова да бъде пробван даден лидер дали е под въздействие на наркотични субстанции или техни аналози. До този миг процесът на инспекцията отнемаше доста време, защото тестването се извършваше в регионалния град.  

При символичното връчване на апарата по време на къса гала в постройката на ОДМВР – Пловдив изпълнителният шеф на предприятието акцентира, че жестът е израз на  провежданата от компанията социално устойчива стратегия. Той приветства напъните на чиновниците на реда в предизвикването да обезпечават пътната сигурност в района и изрази вяра, че предоставеният анализатор на опиати, който е един от най-модерните на пазара, ще  им бъде от особена изгода в ежедневната активност.

" Радвам се, че имаме вашата поддръжка като съзнателен жител и човек, който съблюдава закона. Мисленето ни е в една посока и съм сигурен, че и в бъдеще ще намерим общи допирни точки за взаимоотношение “ – с тези думи шефът на регионалната дирекция старши комисар благодари за изказаното отношение и почитание към работата на полицията. 

Полученият апарат DrugTest® 5000 е оборудван с нужните зарядни станции и акумулатори, гарантиращи продължителността и качеството му на работа. В комплекта са включени и 6 касети от по 20 проби, с които ще бъде допустимо да се откриват по едно и също време 8 групи наркотични субстанции.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР