В некоалицията се оказа, че сме сериозни партньори. Това заяви

...
</TD
>В некоалицията се оказа, че сме сериозни партньори. Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след преговорите с миньорите: В некоалицията се оказа, че сме сериозни партньори

В " некоалицията " се оказа, че сме съществени сътрудници. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС след близо седемчасовата среща, която представители на властта и депутати от ръководещото болшинство и опозицията организираха с протестиращите миньори и енергетици, съобщи кореспондент на " Фокус ".  

" Няколко часа и общо решение, положени са подписите на всички политически партии. Това, което е най-важното, е, че намерихме решение. В " некоалицията “ се оказа, че сме съществени сътрудници, тъй като в сложни моменти можем да разчитаме един на различен ", съобщи Атанасова.

" Народното събрание в декларация би могло да препотвърди това съглашение сред парламентарните групи, Министерският съвет и обществените сътрудници ", сподели още тя.

изясни, че това би могло да се случи, в случай че декларацията влезе точка на постоянното съвещание в четвъртък или в случай че ръководителят на Народното събрание свика изключително такова през утрешния ден.

По думите й волята на политическите сили е съвещанието да се организира изключително на следващия ден.

На въпрос дали ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ си имат доверие, Атанасова отговори по този начин: " Заедно градим доверие и сме в една лодка. Това го показахме през миналите дни и в пленарна зала дружно подкрепяхме решения. Това ще продължи “.

Председателят на ГЕРБ-СДС изясни, че остават още няколко закона от Плана за възобновяване и резистентност, които би трябвало да бъдат признати, с цел да може България да получи втория транш средства.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР