В Генералния план за организация на движението на община Пловдив

...
</TD
>В Генералния план за организация на движението на община Пловдив
Коментари Харесай

Отговориха на сигнала за глобяването около УХТ в Пловдив

В Генералния проект за организация на придвижването на община Пловдив няма знак неразрешено прекъсването и паркирането на автомобили в региона на Университета по хранителни технологии, за който оповестява читателката на Plovdiv24.bg в ни. Липсата на възбрана ясно се вижда във визуализацията на въпросния общоприет проект, оповестена в уеб страницата на Община Пловдив.

" С решение на Експертен съвет по ул. " Чардафон " е лимитирано паркирането и престоят, с цел да се улесни трафикът и да се обезпечи по-добрата пропускателна дарба на улицата за да поеме засиления трафик в пиковите часове от бул. " Марица " посока моста на бул. " Васил Априлов " - разясниха публично от пресцентъра на общинската администрация.

Поставянето на пътни знаци е част от отговорностите на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ", посочи шефът. Поддръжката се реализира с няколко екипа. За слагането на нови знаци предприятието подписва контракти с снабдители. През последната година Оперативна програма ОКТ има проблем с доставките поради ситуацията и изменящите се цени. Процедурата за избор на нов снабдител е завършена, само че все още няма подписан контракт. 

Органът, разглеждащ измененията в организацията на придвижването, е общинската комисия за сигурност на придвижването с ръководител заместник-кметът по превоз и с представители на всички районни администрации и способените държавни органи. 

" Проблемът с многото коли и дребното място за паркиране считам, че не следва да бъде решаван с взаимни отстъпки и основаване на предпоставки за произшествия " - безапелационен е.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР