.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Honor бе домакин на форум, който

...
.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Honor бе домакин на форум, който
Коментари Харесай

Honor 8X: тестване на възможностите

.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5caf23a5d0930_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Honor бе хазаин на конгрес, който се организира на 29-ти март в изследователския център на Huawei в Сиан, Китай. Медиите и почитателите на марката имаха опция да научат повече за технологиите, развиването и процеса на тестване на най-продавания модел Honor 8X. Основана през 2013 година като подбранд на телекомуникационния колос Huawei, Honor се трансформира в една от най-популярните търговски марки в света, добре известна със своите налични и качествени мобилни устройства, в които употребява лични технологии. Събитието е първото, когато центърът в Сиан отваря порти за публиката, с цел да покаже главните технологии, процеса на тестване на надеждността на Honor 8X и още някои детайлности за елегантния безрамков дизайн.

Вицепрезидентът на Honor Mobile Phone Products Сюн Юнмин (Xiong Junmin) показа по време на форума мислите си и концепциите за Honor 8X. Той означи, че нарасналото търсене на „икономически ефективни“ модели смарт телефони е трансформирало промишлеността и през 2019 година, а пазарът на мобилни телефони изисква нови подходи.
Технологии + качество: това е рецептата за основаването на бестселъри
Сюн Юнмин е прегледал доста рекомендации и отзиви в китайската обществена мрежа Weibo и е разискал редица значими тематики от света на смарт технологиите. Неговата презентация по време на събитието бе отдадена на положението на тази промишленост и на неповторимата пазарна ниша на Honor, потвърдил се като първокачествен, само че наличен бранд. За разлика от него, множеството производители на смарт телефони търсят допустимо най-висока доходност за своите устройства, само че за сметка на загърбване на софтуерните нововъведения от последните няколко години, а това води до появяването на голям брой евтини и нискокачествени модели на пазара. Тази наклонност е засегнала както потребителите, по този начин и производителите и като разследване от това се следи настоящия занимателен растеж на продажбите. Но господин Юнмин смята, че промишлеността на мобилните телефони е пред прага на нова епоха – ерата на качеството. Милионните продажби на Honor 8X са доказателство на неговото изказване, че в наши дни потребителите обръщат внимание най-вече на качеството.
.td_uid_41_5caf23a5d03b1_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5caf23a5d03b1_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Качеството на продукта надалеч не е единствено неговата устойчивост или първите места в другите бенчмаркове. Важен е цялостният дизайн и цялостната идея – до каква степен цялата конструкция на устройството работи в синхрон. Това включва връзките, издръжливостта, външния тип и главните характерности. Ето за какво Honor 8X е резистентен на трептения и удари, има дълга самостоятелна работа, само че в това време предлага интелигентни информационни функционалности, GPU Turbo технологията за ускорение на графичните благоприятни условия в игрите, водещ дизайн, а екранът заема 91% от площта на предния панел. Тези особености, като и някои други детайлности, направиха от Honor 8X стандарт в региона на високите достижения в тази област.

Продажбите на Honor 8X към този момент трансферираха 10 милиона бройки, което съгласно господин Юнмин може да се реализира единствено с внедряването на най-новите високи технологии и доста високо качество. Като цяло, през последните една-две години се вижда спад в продажбите на смарт телефони, тъй като тази промишленост минава от взрив към развъртян пазар. Honor е наясно, че през днешния ден потребителите имат богати благоприятни условия за избор и марката се стреми да се разграничава от съперниците, като влага всички сили за реализиране на допустимо най-високо качество и софтуерен напредък.

Целта на откриването на изследователския център в Сиан за необятната аудитория бе да се покажат на обществеността софтуерните постижения и непрекъснатия блян за реализиране на превъзходството на мобилните телефони Honor, които бяха движещата мощ в основаването на Honor 8X.
Собствени технологии: интегрирана в телефона водеща мрежова инфраструктура
Huawei, който стартира с телекомуникационната промишленост и обвързваните с нея софтуерни области, работи в тази тенденция от 30 години и е един от най-големите международни снабдители на телекомуникационно съоръжение. Honor 8X употребява опита на Huawei в тази област и разполага с най-съвременната система за приемане на сигнали. В изследователския център в Сиан експертите могат да симулират мрежовата среда на мобилните оператори от 240 страни и могат да реализират невиждано качество и надзор на връзките. Г-н Юнмин уточни, че Huawei е единствената компания в света с сходни благоприятни условия, което дава уверено преимущество на телефоните на Honor пред другите производители на смарт телефони.

Уникалното съоръжение в Центъра разреши на R&D личния състав да организира извънредни проби на Honor 8X, при които телефонът и мрежата са точно настроени по повод достъпа до мобилния сигнал. Стабилността на Honor 8X също бе подложена на проби, включващи непрекъсната работа в продължение на 7 дни/24 часа и даже 14 дни/24 часа, с цел да се подсигурява, че потребителят постоянно ще има постоянен и благонадежден достъп до интернет и ще може да позвъни при всеки вероятен сюжет. Изследователите са създали над 400 теста и са симулирали хиляди мрежови сигнали. Симулирани са разнообразните обстановки от всекидневието на потребителя – пътешестване с трен, метро, претъпканите градски центрове и други предизвикателни среди.

Honor 8X употребява богатия телекомуникационен опит на Huawei и разполага с най-съвременната система за приемане на мобилните сигнали. Специалистите направиха над 400 теста, симулиращи метода на работата и положението на мобилните мрежи от целия свят, както и най-разнообразните обстановки, с които се сблъскват потребителите в всекидневието.

Осен това, за тестването на обстановки с доста слаб сигнал от мобилните мрежи, Honor влага милиони долари за професионално съоръжение, в това число особено оборудваната OTA лаборатория за премерване интензитета и обсега на сигнала. Екипът на Honor 8X употребява тези проби за непрекъснати оптимизации на своите устройства, за реализиране на оптимално качество.

Заслужава да се спомене личната ИИ технология за връзки на Honor 8X също се подлага на задълбочени проби. Вградена е функционалност за елиминиране на псевдо базови станции, като по този метод се обезпечава сигурността на потребителската информация.
Много строги R&D: проби до край
Изследователите споделиха, че са създали необятен набор от проби за надеждност, в това число за издръжливостта на сензорния екран, за трептения и изпускане. Според формалните отчети, Honor 8X минава през 10 000 цикъла на USB включване и изключване, 800 000 плъзгания по сензорния екран, дълготрайно излагане на висока температура и мокрота (55 °C, мокрота на въздуха 95%) и температурни цикли от –40 °C до + 7 °C).

Автоматизираното тестване на издръжливостта е специфична процедура, при която телефонът непрестанно отскача, до момента в който не се счупи. Тя оказва помощ на експертите да подобрят структурната целокупност на смарт телефона. Тествани са над 3 000 прототипа на Honor 8X… Едва последната версия на Honor 8X мина тези тежки проби и може да се употребява обикновено след тяхното привършване.

И като че ли това не е задоволително, откривателите направиха и проби за катурване, при които смарт телефонът непрестанно подскача, до момента в който още веднъж не се счупи. След това се дефинира, кои съставни елементи или модули са се счупили първи и тази информация се употребява за възстановяване структурната целокупност на телефона. Според екипа на Honor 8X, през целия R&D (Research and development) развой, при тестванията за надеждност са счупени над 3000 прототипа.
Най-добрата „брадичка“, която може да бъде закупена
Honor влага 200 милиона китайски юана (около 30 милиона американски долара) за научноизследователска и развойна активност, обвързвана с тесния дизайн на долната рамка. Използвана е флагманската COF (Chip-On-Film) технология на екрана за понижаване площта на „брадичката“ до оптимално допустима степен и свиване на нейната височина единствено до поразителните 4,25 мм. Екранът на Honor 8X освен заема 91% от площта на предния панел, само че той има 6,5 инчов екран, като неговите размери са колкото на един обичаен 5,5-инчов смарт телефон.

За да се понижи пространството за слагане на антените в долната част на устройството, експертите на Honor опитаха с над 10 разнообразни метода за тяхното разполагане. В последна сметка бе употребен нов патентован дизайн, при който антените са ситуирани хоризонтално, като по този метод доста се усъвършенства потреблението на вътрешното пространство, успеваемостта на излъчването и честотната лента. След изчерпателни проби, изследователският екип сполучливо понижи долната част на антената на Honor 8X с 50%.
Интерактивна световна потребителска база
При последната фаза от тестванията, Honor започва нов план, в границите на който най-хубавите студенти на Китай и някои почитатели на продуктите на марката бяха поканени да дават градивна противоположна връзка. R&D личният състав пое планината от информация, събрана от действителния свят, употребена за подобряването на смарт телефона Honor 8X.

Обратната връзка с потребителите не е лимитирана единствено в границите на Китай. Само за Honor 8X, хиляди консуматори от над 10 страни взеха присъединяване във вътрешното тестване на мобилното устройство. Honor употребява тази прекомерно разнообразна потребителска база за създаването на един допустимо най-глобализиран артикул. Най-подробно са тествани са хиляди APK пакети, обхванати са съвсем всички комплицирани мрежови среди от целия свят, тествана е съвместимостта на стотици периферни устройства и е събрана база от хиляди заложени въпроси и отговори, предоставящи скъпа помощ по време на създаването на продукта.

Участниците в събитието, проведено в Сиан останаха сюрпризирани от напредъка, който Honor е постигнал в създаването на софтуерно новаторски, висококачествени и налични смарт телефони. Honor 8X е образец за несравнимо равнище на безкомпромисни научноизследователски и развойни действия, които са в интереса и удобството на потребителя. Тъй като промишлеността на смарт телефоните навлиза в нов стадий на развиване, присъщ с последователното софтуерно рационализиране посредством емпирично тестване, потребителите и съперниците би трябвало да вземат под внимание неоспоримия и целеустремен метод на Honor.
.td_uid_43_5caf23a5d0cd0_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5caf23a5d0cd0_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР