Учениците от Средно училище Свети свети Кирил и Методий –

...
</TD
>Учениците от Средно училище Свети свети Кирил и Методий –
Коментари Харесай

В пловдивско училище показаха, че да си ученик е лесно и забавно

Учениците от Средно учебно заведение " Свети свети Кирил и Методий " – Пловдив провеждат за своите дребни другари от ДГ “Росица ", ДГ “Елица " и ДГ “Дружба " креативен работилници от 7 до 11 март.

Преходът от детската градина към учебно заведение е трогателен, само че и сложен миг, по тази причина дребните възпитаници ще покажат на своите нови другари, че в учебно заведение часовете са потребни, само че и доста занимателни. В работилницата “Млад фермер " второкласниците ще покажат на своите дребни приятели  през какви стадии минава всяко растение и какъв брой е значима връзката с природата.

Учениците от хореографските паралелки ще срещнат децата с обичайните български танци, които са значима част от учебния живот в Средно учебно заведение " Свети свети Кирил и Методий " – Пловдив. Заедно със своите нови другари децата ще се потопят в ритъма на ръченицата.

Първокласниците са организирали художествени ателиета, в което дружно с децата от детските градини ще изработят картички по случай празника 8 март, с цел да зарадват своите майки.

Училището утвърди през годините новаторските паралелки, учащи се по модела на Мария Монтесори.

В прогимназиален стадий учениците учат разширена подготовка по хореография, математика и изобразително изкуство.

В гимназиален стадий учебното заведение приготвя младите фрагменти по специалност " Дизайнер ", компетентност " Рекламна графика, и по специалност,,Танцьор ", компетентност " Български танци ".

 

Подобни събития учебното заведение провежда към този момент за трета година и то се трансформира в празник както за учениците, по този начин и за децата от детските градини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР