Цялата отговорност за общата бюлетина с гласовете от хартиения и

...
</TD
>Цялата отговорност за общата бюлетина с гласовете от хартиения и
Коментари Харесай

Илияна Йотова от Пловдив: Не искам да съм на мястото на ЦИК

Цялата отговорност за общата бюлетина с гласовете от хартиения и машинния избор на изборите на 2 април се носи от ЦИК и от болшинството за това решение. С днешна дата виждаме, че множеството политически сили обърнаха мнението си. Това съобщи в Пловдив вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя участва на формалното показване на новата магистърска стратегия на Университета по хранителни технологии, която се осъществя под егидата на Международната организация по лозата и виното – OIV, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Вицепрезидентът счита, че каквито и технологии да се измислят, няма да оказват помощ на изкривяването на вота на хората, само че позволява, че ще има комплициране. 

" Имам чувство, че се цели да се обезсмисли машинният избор. Не желая да съм на мястото на ЦИК " - разяснява Йотова.

По думите й, от ден на ден се ускоряват подозренията, че ще има пазаруване на гласове. 

" Нека бъдем оптимисти. В лицето на Министерство на вътрешните работи виждам поръчител изборите да минат както би трябвало и вотът да бъде регистриран вярно. Тези избори са доста значими, България е в политическа рецесия повече от 22 месеца, предлагам на българските жители добре да намерения и да гласоподава " - акцентира вицепрезидентът.

Илияна Йотова беше посрещната пред Конгресния център на Международен панаир Пловдив от ректора на УХТ проф. Пламен Моллов, някогашният президент, мажоритарният притежател на изложбения център и други публични лица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР