Цветното изложение Флора“ няма да е същото без участието на

...
</TD
>Цветното изложение Флора“ няма да е същото без участието на
Коментари Харесай

Флората ще започне на 28 април

Цветното ревю " Флора “ няма да е същото без присъединяване на частния бизнес, без конкуренцията сред компании и аранжори, стараещи се да създадат своя ъгъл най-атрактивен. Община Бургас оповестява на всички тях, че към този момент могат да се запишат за новото издание.

Тази година ревюто ще се организира в дните от 28 април до 8 май. Производители и вносители на цветя и растителност, култивиран инвентар и техника, могат да изпращат поръчки и да получат подробна информация на имейл [email protected] и телефон 0882 12 10 01.

Нашата " Флора “ постоянно притегля хиляди гости от страната и чужбина. Община Бургас още веднъж ще се постарае да провежда нещата по този начин, че да са удовлетворени и те, и компаниите, които излагат и продават своята стока.

Както постоянно, в интервала на ревюто, с изключение на търговски щандове, заредени с пролетни цветя, луковици, дръвчета и екзотични растения, ще бъдат разгърнати и външни изложбени площи, където компаниите участници и флористи от цялата страна ще подредят цветни арт съоръжения и атрактивни аранжировки.

В работната стратегия на събитието към този момент са заложени десетки демонстрации, майсторски класове и презентации.

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от " Флора 2023 “, ще се разгласяват от време на време в събитие.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР