Старата техника, с която гласуват общинските съветници по време на

...
</TD
>Старата техника, с която гласуват общинските съветници по време на
Коментари Харесай

Компютри от преди Христа саботират работата на ОбС - Пловдив

Старата техника, с която гласоподават общинските съветници по време на съвещанията на Общинския съвет, изигра неприятна смешка на най-важната сесия, на която се одобряват стратегическите документи, чертаещи развиването на Пловдив, предава Plovdiv24.bg .

Системата няколко пъти отхвърли и председателстващата сесията разгласи на микрофон за казуса. Наложи се спиране на съвещанието до  отстраняването на повредата. 

Председателят на Общински съвет елегантно трансферира отговорността за управлението. В мача на истината, както назова идния театър, Узунов дефинира за основни настоящи лица кмета и заместника му по финанси Женя Петкова, и председателстващ. 

Последва 5-минутна отмора и сесията започва всъщност. Първите значими бюджетни и имотни точки минаха без никакви изявления и бяха признати с болшинство. По предложение на заместник-кмета по строителство и общинска благосъстоятелност инж. на регион " Централен " се дава стопанисването и ръководството на постройката на ул. " Хр. Г. Данов " 41, в която се обитава централата на КНСБ. Илия Гатев от Българска социалистическа партия означи, че всички би трябвало да се потрудят да се усилят приходите от концесии.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР