Спортът не е само бляскави триумфи, подготовка за мачове или

...
</TD
>Спортът не е само бляскави триумфи, подготовка за мачове или
Коментари Харесай

Нека се обединим в подкрепа на Марти!

Спортът не е единствено блестящи триумфи, подготовка за мачове или тежки загуби. Той има още една добавена стойност, тъй като може да ни сплоти и издигне над всички разлики, за това и празничната гала на Община Бургас, тази година ще се случи с благотворителната задача – Да подкрепим Мартин Чернаев.

Церемонията " Спортист на годината " се провежда под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов. За втора поредна година събитието ще се организира в зала " Тончо Русев “ на Културен дом НХК, от 19.00 часа на 20 декември. Инициативата цели да покаже почит и почитание към триумфите и мотивация на бургаските спортисти, които са и хора с огромни сърца, подготвени да оказват помощ.

На място, в пространството на НХК ще бъдат обособени три пункта с осведомителни материали, които да срещнат всички с идеята на Марти.

Мартин Чернаев е единствено на 24 години, само че към този момент е изправен пред тежкото тестване да се бори за живота си. Марти е диагностициран с тежко, бързо и ненадейно разрастващо се онко-хематологично заболяване. Лечението му е допустимо само в Турция в LIV HOSPITAL ULUS в гр.Истанбул. За страдание сумата, нужна за лекуването от 40 000 EUR, е непостижима за фамилията.

Лекарите дават сигурна вяра, че младият организъм на Мартин ще успее да пребори подлото заболяване, нужна е единствено малко поддръжка.

Вижте, по какъв начин може да помогнете на Марти, още в този момент!

Банкова сметка за набиране на средства:



IBAN: BG19IORT80487096051900

BIC: IORTBGSF

При банка: Инвест банк АД – клон Бургас

Титуляр: Мартин Мариянов Чернаев

Адв. Димитрина Ройдева
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР