Солистката на Мастило Вики Терзийска се похвали в социалната мрежа

...
</TD
>Солистката на Мастило Вики Терзийска се похвали в социалната мрежа
Коментари Харесай

Появиха се в Пловдив и правят всичко с много кеф и любов. Познахте ли ги?

Солистката на " Мастило " Вики Терзийска се похвали в обществената мрежа Facebook със пресен кадър от Пловдив, видя Plovdiv24.bg . Причината за визитата й в града под тепетата не е ясна, само че чаровната дама несъмнено се усеща чудесно в този прелестен български град:

" Един Телец и два Водолея! Благодарим, че харесвате и се припознавате в нашите завършения! Правим всичко в нашия скромен влог с доста кеф и обич ", написа към фотоса певицата. 

На фрагмента са тагнати още Невена Спасова и Яна Липованска. Преди време Липованска дружно с Виктория направиха обществения план " Маргаритка ". Той е за детски песнички и просветителни клипове, а посредством него те оказват помощ на родители из цяла България да учат децата си на нови неща и да си обезпечат няколко спокойни часа в колата при пътешестване.

Нещо повече, средства, събрани посредством продуктите " Маргаритка ", се подаряват за разнообразни благотворителни дела. Невена Спасова бе водещ и редактор на българския формат на “Размяна на съпруги ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР