Софи Маринова устрои невероятна изненада на дуетната си половинка от

...
</TD
>Софи Маринова устрои невероятна изненада на дуетната си половинка от
Коментари Харесай

Софи Маринова устрои невероятна изненада на 8-годишна пловдивска звезда

Софи Маринова устрои невероятна изненада на дуетната си половинка от " Като две капки вода за децата " - 8-годишната пловдивчанка Валентина Ванева, дружно с която завоюваха музикалното риалити по NOVA. Известната певица пристигна в Пловдив и персонално подари кукла " Барби " на надарената възпитаничка на музикалната школа " Арт Войс Център " с вокален възпитател Руми Иванова. " Казано - сторено ", написа Софи в своя фейсбук профил.

Миналия месец Софи и Валентина покориха сърцата на журито и публиката с превъплъщенията си като Лили Иванова в песента " Скитница " и завоюваха безапелационно първото място в конкуренцията на " Като две капки вода за децата ".

След това по време на звездното им изявление 8-годишната Валентина показа, че мечтае за кукла " Барби ", а Софи Маринова даде обещание да извърши фантазията й.

Валентина Ванева учи във втори клас на Музикалното учебно заведение в Пловдив и свири на виолончело. Макар и единствено на 8 години, тя към този момент е събрала куп награди от състезания по пеене - Гран При и златни медали. 

Освен на солфежа в учебно заведение, тя натъртва и на британския език. В свободното си време обича да рисува и да си играе с другари, само че даже и тогава не стопира да пее. Валентина е запалена и по пътешествията, а през лятото обичаното й занятие е да кара ролери и колело из града.

Известната пловдивска школа " Арт Войс Център " на музикалния възпитател Руми Иванова тази година ще означи 10-годишния си празник. През това време школата се наложи като пример за вокално майсторство и люлка на гении, които печелят известност и у нас и в чужбина. Децата на " Арт Войс Център " непроменяемо са измежду най-награждаваните на състезанията по пеене в страната и Европа.През годините Руми Иванова осъществя с учениците си планове, записи, клипове и концерти в  националните малките екрани Българска национална телевизия, БТВ, Нова и ТВ7/8.

Важна част от образованието на децата в " Арт Войс Център " са постоянните  концерти с Биг Бенд Пловдив, които са измежду най-очакваните музикални събития в града, както и двата огромни концерта с Ку-Ку Бенд през 2021 и 2022 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР