Служители на Териториалното поделение на Националния осигурителен институт в Бургас

...
</TD
>Служители на Териториалното поделение на Националния осигурителен институт в Бургас
Коментари Харесай

Служители на НОИ в Бургас протестираха за по-високи заплати

Служители на Териториалното отделение на Националния застрахователен институт в Бургас се включиха към националния митинг и преустановиха работата си за час, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Председателят на протестния комитет Спаска Димитрова, която е старши специалист " Отпускане на пенсии " към НОИ-Бургас, изясни: " Нашите претенции са за 30% увеличение на работната заплата. Експертите ни получават чисто 980 лв. работна заплата на месец. Работи се и през обедните почивки, в допълнение и през почивните дни, натовареността е голяма, а ресурът - напълно не доближава ". 

Другите претенции на чиновниците са за това увеличените средства да се разходват за повишаване на главните заплати на всички служащи и чиновници на Национален осигурителен институт (ЦУ и ТП) по координиран с и утвърден от синдикалните организации на служащите и чиновниците в Национален осигурителен институт механизъм, както и нарастването на главните заплати да има ретроактивно деяние и да влезе в действие от 01.01.2023 година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР