Шофьор на автобус от масовия градски транспорт в Пловдив отказва

...
</TD
>Шофьор на автобус от масовия градски транспорт в Пловдив отказва
Коментари Харесай

Шофьор от градския транспорт в Пловдив отказва монети по 20 и 10 стотинки

Шофьор на рейс от всеобщия градски превоз в Пловдив отхвърля да приема монети по 20 и 10 стотинки, сигнализира читателка на  Plovdiv24.bg .

Пловдивчанката се качила на рейс по линия № 16 на спирката на мол " Марково тепе " в посока към Кючука преди три дни. Подала на водача четири монети по 20 стотинки и две по 10, само че той отказал да ги вземе, показал табелката на апарата за картите и й споделил да прочете там какви пари одобряват. 

" Има ли някъде разпоредба, която да дефинира или да не разрешава потреблението на монетите, които даваме за билет? След мен отхвърли и на едно дете, евентуално възпитаник, да му вземе стотинките. То отиде при приятелчетата си и взе от тях, с цел да си заплати. Аз имах банкнота от 20 лв., по тази причина бях приготвила белите стотинки. Подадох банкнотата на водача и той, евентуално за възмездие, ми върна цялото ресто на монети ".

Жената описа още, че с този водач пътува постоянно. Съобщи ни номера на рейса и при интерес от способените институции ще им го предоставим.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР