Съвместна специализирана операция по метода широко обхватен контрол се проведе

...
</TD
>Съвместна специализирана операция по метода широко обхватен контрол се проведе
Коментари Харесай

Специализирана операция по метода широко обхватен контрол се проведе в Рус

Съвместна профилирана интервенция по метода " необятно обхватен надзор " се организира през вчерашния ден с присъединяване на чиновници от бранш " Пътна полиция “ при ОДМВР-Русе, Първо районно управление (на МВР) при ОДМВР – Русе, РД “Автомобилна администрация “ - Русе, Национална организация за приходите, Регионално митническо ръководство и Национално ТОЛ ръководство.

От екипите е осъществяван надзор за: ръководство на МПС след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции или техни аналози, потребление на светлините на транспортните средства, потребление на предпазни колани от водачите и пасажерите, потребление на детски обезопаситлни системи, както и каски от водачите и пасажерите на мотоциклети и мотопеди, съществуване на наложителна застраховка " Гражданска отговорност “ на автомобилистите и нужните документи от водачите на ППС, техническо положение на ППС и документите при транспорта на пътниции/или товари и други, оповестяват от Община Русе.

В хода на интервенцията са тествани 52 МПС, от които 4 броя влекачи с полуремаркета, 18 товарни и 30 леки автомобили; 55 лица. 52 водачи са тествани с механически средства за приложимост на алкохол. При инспекциите на влекачите с полуремаркета е употребен мобилен кантар, като не е открита претрупана комбинация.

На водачи на МПС са формирани 2 броя АУАН /акт за определяне на административно нарушение/ и 2 фиша. На пасажери - 3 фиша.

Служителите на автомобилната администрация са съставили два АУАН на лидер на рейс, извършващ интернационален транспорт на пасажери.

В хода на интервенцията на водачи и пасажери са връчени и 4 електронни фиша.

Установени са още 3 нарушавания на водачи, които са били без заплатена винетна такса – формиран е един акт от чиновниците на Национално ТОЛ ръководство и са  заплатени две  компесаторни такси.

Служителите на Национална организация по приходите и Регионално митническо ръководство не са установили нарушавания от тяхната подготвеност, при осъществяване на инспекциите.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР