Трима от първите петима в листата на ГЕРБ - Пловдив

...
</TD
>Трима от първите петима в листата на ГЕРБ - Пловдив
Коментари Харесай

Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни

Трима от първите петима в листата на ГЕРБ - Пловдив за идните избори за 50-то Народно заседание не са от Пловдив. обичайно е лидер, на второ място е някогашният общински консултант и началник на отбор " Тракия " проф. Даниела Дженева, на трето място е Георги Георгиев, който беше  ръководител, а сега е заместник-председател на общинския съвет на Столична община, някогашният заместник-министър Деница Николова е на четвърто място, доктор Валерия Славова е на пето. 

" Това е доста уравновесена листа и безвремието в страната би трябвало да спре " съобщи. Той не пропусна да акцентира на помощта, която Борисов указва на Пловдив във връзка с строителството на двата футболни стадиона - " Христо Ботев " и " Локомотив ", както и обезпечаването на 100 млн. лева средства от държавния бюджет за значими инфраструктурни обекти в града. 

" Целта ни е над 4 мандата, с мотивацията на структурата в града и резултатите от последните месеци, ще реализираме тази цел ", добави Димитров.

" Връзката със София си остава, ние отиваме на избори, които са национални и би трябвало да решим проблемите ни като нация. За страдание през последните 3 години безвремието, което беше направено от сътрудниците от Продължаваме промяната е налице, нито кметовете, нито хората могат да работят. Ще търсим поддръжка от нашите съграждани. За мен е чест да съм в листата от Пловдив. Политиците би трябвало да вземат решение проблемите на хората. Не е обикновено към този момент четири дни Политическа партия да не дават отговор на въпроса фалшифициран ли е един автограф, или не, положил ли го е индивидът, или не ", съобщи Георгиев.

" Мен с Пловдив ме свързват много сантиментални усеща. Целият ми опит с районите като заместник-министър в МРРБ бе обвързван и с развиването на Пловдив и имам взор към развиването на целия град. Ще подготвим управническа тактика на ГЕРБ след изборите. Имаме план Пловдив да се трансформира в най-дигитализирания град в страната, който да бъде удължен от останалите обитаеми места. Поставяме развитието на България от позиция на икономическия растеж и промишленост. На трето място е развитието на образованието, а Пловдив е добре развъртян, има седем (девет университета - бел. ред) университета.

" Аз цялостен живот работя за Пловдив, постоянно съм работила за културата на града, Екипът е прелестен. Надявам се на едно положително развиване в областта на културата и образованието ", съобщи Даниела Дженева.

" Моята кауза е за по-добро налично опазване на здравето ", съобщи доктор Славова на собствен ред.

Ето и цялостната листа на ГЕРБ - Пловдив:

Листа ГЕРБ 16-ти МИР 1.  2. Проф. Даниела Дженева 3. Георги Георгиев, лекар по право4. Деница Николова 5. Д-р Валерия Славова 6. Красимир Терзиев 7. Станислава Лулчева8. Антон Георгиев 9. Десислава Георгиева 10. Данаил Димитров 11. Веселина Ботева 12. Йосиф Танев 13. Мария Ненчева1 4. Адриана Генчева 15. Станимир Чолаков 16. Христина Кашилска 17. Живка Йовчева 18. Йордан Алексиев 19. Петър Троянов 20. Борислава Вичева 21. Румяна Благоева 22. Красимира Чаушева23. Даниела Митева 24. Златка Пеева

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР